Om oss

Mid Norway Life Saving Equipment AS er Nord Trøndelags første og eneste servicestasjon for Viking redningsflåter og annet sikkerhetsutstyr for skipsfarten. Bedriften ble etablert i 2010 men fikk først godkjenning av Viking og Sjøfartsdirektoratet 8. mai i 2012.

 

Etter mange års erfaring med redningsutstyr falt valget på Viking Produkter. Dette fordi det har vist seg over lang tid at Viking redningsflåter, samt annet utstyr, innehar en meget høy kvalitet, samt at prisene på service av Viking flåter er svært konkurransedyktige opp mot andre typer flåter. De er heller ikke dyrere enn andre godkjente flåter å kjøpe som ny.

 

Mid Norway er en bedrift som har fokus på kompetanse og kvalitet, samt at bedriften har en god og oversiktelig styring. Vi legger stor vekt på å tilpasse oss nytt regelverk, samt at vi holder oss oppdatert til en hver tid. Dette i tillegg til en god og ryddig økonomi, som er viktig både for våre leverandører og deg som kunde.

 

Kundetilfredshet står i første rekke hos oss, i tillegg til at vi til en hver tid prøver å ha produkter som markedet etterspør tilgjengelig.

 

Vår stab er i dag bare på tre ansatte, men vi er i prosess når det gjelder å ansette flere medarbeidere.

Legg igjen en kommentar

Din leverandør av sikkerhetsutrustning!