Fiskerimesse i Tronheim 14 – 17 august

Mid Norway Life Saving Equipment har deltatt på Nor-fishing messe i Trondheim. Der har vi presentert Viking Redningsprodukter. Vi opplever at det er stor interesse for Vikings nye redningsflåte UKL-Fishing. Flåten er i utgangspunktet beregnet for 24 mnd. serviceintervall. Sjøfartdirektoratet foreslår dette for fiskefartøy med tre eller mindre bestningsmedlemmer i fartsområdene, fjord til og med bankfiske 1. Vi har noen igjen på lager, skulle det være av interesse, ta kontakt med oss snarlig. Vi holder messepriser ut september 2012.

I tillegg presenterte vi en ny type arbeidsvest som har implementert AIS varsler ved mann over bord. Dette produktet viste seg også å fatte interesse både hos fiskere og i havbruket. I tillegg ble produktet presentert Sjøfartsdirektoratet, fiskeridirektoratet og redningsselskapet som også deltok på messe.

Legg igjen en kommentar